Wonen in de Wende

 

De Wende aan de Sportlaan in Uithoorn waaiert uit naar de omgeving. Het entreegebied naar een nieuwe woontoekomst. Het appartementengebouw wordt een walhalla van wooncomfort. Gelijkvloers. Beschut. Het robuuste en elegante ontwerp verrijkt met duurzame installaties. Uw woontoekomst?


Appartementen

 

Tien tweekamer appartementen op zowel de begane grond als 1e etage. De achterzijde van het gebouw wordt geopend voor meer daglichtinval terwijl de toegang tot het gebouw besloten blijft. Een statige hoofdentree met vriendelijke hellingbaan. De privé inrit van de parkeergarage in de onderbouw. Een liftinstallatie verbindt alle etages. Via galerijen, met zicht op het sedumdak van de parkeerkelder, bereiken de bewoners hun appartement. 
Thuis.

 

 

 

 

 

 

Penthouses

 

De drie penthouses worden helemaal nieuw gebouwd. Deze woningen van de hoogste klasse meten respectievelijk circa 140, 144 en 158 vierkante meter en beschikken over riante dakterrassen. Het grootste penthouse heeft drie slaapkamers en wordt gebouwd rond
een patio van maar liefst 32 m2. Manshoge raampartijen bieden verbinding met de groene omgeving en een weids uitzicht over de historie, het heden en de toekomst van Uithoorn. Topklasse!